Eiki Neede

 

Eiki Neede B.V.
Parallelweg 40
7161 AG Neede
T. 0545-291674
F. 0545-291887
info@eikineede.nl

Eiki Neede - Geavanceerd maatwerk


Eiki Neede levert voor verschillende marktsegmenten een compleet pakket presentatieconcepten met een eigen identiteit. Daarbij staat de betrokkenheid van de klant centraal. Er worden innovatieve oplossingen gecreëerd die producten een bijzonder en exclusief karakter geven.

De nauwe samenwerking tussen research en development stelt Eiki Neede in staat alert in te spelen op actuele trends in de markt.
Op deze wijze worden voortdurend nieuwe producten ontwikkeld met een eigen uitstraling en een hoge mate van functionaliteit.

Aan "Van idee tot completewinkelformule" gaat bij Eiki Neede een grondig onderzoeksproces vooraf. Daarin gaan we op zoek naar oplossingen die daadwerkelijk aansluiten bij dat, waar een bedrijf, product of dienst voor staat. Wij geloven dat een optimale productpresentatie één van de belangrijkste instrumenten is om de doelstellingen van onze opdrachtgevers te realiseren. Vanuit die aanpak slagen wij er steeds weer in om bedrijven, producten en diensten een eigen identiteit te geven.


 

Ontwikkeling op maat 2D en 3D:

Maatwerk:

Eiki Neede maatwerk

Eiki Neede maatwerk

 

Van idee tot complete winkelformule


Maatwerk voor optimale productpresentatie