Eiki Neede

 

Eiki Neede B.V.
Parallelweg 40
7161 AG Neede
T. 0545-291674
F. 0545-291887
info@eikineede.nl

Eiki Neede - Referenties


 

Eiki Neede levert voor verschillende marktsegmenten een compleet pakket presentatieconcepten met een eigen identiteit. Daarbij staat de betrokkenheid van de klant centraal. Er worden innovatieve oplossingen gecreŽerd die producten een bijzonder en exclusief karakter geven.
De nauwe samenwerking tussen research en development stelt Eiki Neede in staat alert in te spelen op actuele trends in de markt. Op deze wijze worden voortdurend nieuwe producten ontwikkeld met een eigen uitstraling en een hoge mate van functionaliteit.

 

Textielbranche

Voor de textielbranche hebben we in de loop de jaren verschillende systemen samen met onze klanten ontwikkeld. Zowel wand- als middenopstellingen voor het hangen, leggen en presenteren van kleding. Daarnaast diverse kledingrekken met of zonder wielen.

Meer foto's

Schoenenbranche

Ook voor de schoenenbranche hebben we verschillende systemen ontwikkeld.

Meer foto's

Verf en Behang.

Hier hebben we een eigen systeem ontwikkeld wat toegepast wordt bij de groothandel maar ook bij de detaillisten. Eventueel kan dit uitgevoerd worden in combinatie met hout. Ook dit kunnen we dan leveren.

Meer foto's

Displays, Verkoopstandaards en nieuwe ontwikkelingen.

Ook hier een groot scala aan producten ontwikkeld voor het presenteren van bijvoorbeeld folders, tassen, riemen en allerhande andere kleine artikelen. Ook hebben we inmiddels Lockerkasten ontwikkeld en geproduceerd voor het opbergen van golftassen en golfcaddy's voor golfverenigingen.

Meer foto's

 

 

 

 

 

Van idee tot complete winkelformule


Maatwerk voor optimale productpresentatie