Eiki Neede B.V.
Parallelweg 40
7161 AG NEEDE
T. 0545-291674
F. 0545-291887
info@eikineede.nl
 Golflocker


                                     WinkelinterieursEiki Neede - Actueel:


Op deze pagina vind u alle actuele informatie, nieuwe ontwikkelingen en de laatste projecten.

Weer een aantal Snelcenters voor AKZO geleverd en gemonteerd.

Hieronder even een kleine impressie.

 

Eiki Neede BV is ook al vele jaren leverancier voor diverse andere projecten op het gebied van winkelinterieurs- displays en verkoopstandaards.

 

Hieronder foto's van het deze week opgeleverde project voor AKZO Nobel. Betreft hier het nieuwe Sikkens Snelcenter in Rijssen.

 

Op 07-10-2016 hebben we ons project in Leusden opgeleverd. Bij Golfclub de Hoge Klei hebben we 480 golflockers geleverd en gemonteerd inclusief sloten, nummering en accubakjes. Prachtig project geworden. Zie hieronder een foto compilatie.

Onze gaas lockers kunnen we ook leveren met diverse sloten en voorzien van nummers. Zie hieronder de foto'van deze mogelijkheden. Ook het leveren van het elektra en de accu bakjes behoort tot de mogelijkheden.

 

 

Hieronder even een sfeer impressie van onze stand op de beurs.


Ook uitvoeringen in diverse kleuren zijn mogelijk. 

Zie hieronder ons nieuwste project. Hockeyclub Groen Geel in Wassenaar.

 Hieronder een animatie film over de opbouw van Golflockers

 

 

 

 


 

Hieronder enkele foto's van de door ons geleverde en gemonteerde Gaas lockers voor Hockeyclub EHV te Enschede en Hockeyclub Rosmalen. We hebben hier de liggende uitvoering toegepast. De opstelling bestaat uit 4 gekoppelde locker kasten naast elkaar. Elke locker is dan weer 4 hoog uitgevoerd. Afmetingen per locker zijn dan: breedte x hoogte x diepte: 50 x 50 x 120 cm.