Eiki Neede B.V.
Parallelweg 40
7161 AG NEEDE
T. 0545-291674
F. 0545-291887
info@eikineede.nl
 Golflocker


                                     WinkelinterieursEiki Neede - Productpresentatie:


 

Als golfclub of exploitant van een golfbaan bent u altijd op zoek naar het bieden van net dat stukje extra service aan uw leden. Niet alleen een prachtige en goed onderhouden golfbaan maar ook oefenfaciliteiten, restaurant en kleedgelegenheid zijn daarbij van groot belang.

Bent u als aanvulling hierop op zoek naar een ruimtebesparende en veilige oplossing voor het opbergen van de golfuitrusting van uw leden?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

  • Eiki Neede produceert modulaire gaaslockers van hoogwaardige materialen. Leverbaar in diverse kleuren zijn de lockers
    • Ruimtebesparend vanwege het modulaire opbouwsysteem. In lagen stapelbaar en in iedere gewenste afmeting te verkrijgen. Zo kunt u de beschikbare   ruimte optimaal gebruiken. Ook eventuele uitbreiding of vervanging is hierdoor geen probleem.
    • Veilig vanwege het gebruik van hoogwaardige materialen en de mogelijkheid de locker met een hangslot af te sluiten. En daarmee dus een        diefstalveilige opslag van de golfuitrusting.
    • Comfortabel vanwege het gebruik van een handig katrolsysteem. Daarnaast bieden de golflockers goede ventilatie en voorkomen zo schimmelvorming en een klamme uitrusting. En natuurlijk is een elektravoorziening voor het opladen van de accu ook een optie.

Het gebruik van golflockers voorkomt zo veel gesleep, met kans op schade, van de golfuitrusting. Handig, snel en veilig !

Ook voor andere sportaccommodaties, zoals b.v.hockey en cricket. kunnen wij voor uw tassen etc. een prima oplossing bieden.

Wilt u meer weten? Neem geheel vrijblijvend even contact met ons op. 

Ook liggende lockers voor Hockeyclubs in diverse maten en kleuren zijn leverbaar: