Eiki Neede B.V.
Parallelweg 40
7161 AG NEEDE
T. 0545-291674
F. 0545-291887
info@eikineede.nl
 Golflocker


                                     WinkelinterieursEiki Neede - Productie faciliteiten:


Draad, plaatmateriaal en buisprofielen vormen de basismaterialen van ons productieproces. De uitvoering geschied aan de hand van tekeningen zowel 2D als 3D tekeningen en modellen. Een geavanceerd machinepark biedt een breed scala aan technische mogelijkheden. De medewerkers van Eiki Neede zijn pure specialisten. Hun kennis en ervaring staan garant voor geavanceerd maatwerk.

 

Zaag- en Afkortmachines:

Buis - en kokerprofielen, strip, U-profiel en draad maar ook plaat worden op verschillende machines op maat gemaakt voor verder verwerking in de productie. Zagen tot maximaal ∅ 100mm bij enkel stuks of zagen in pakket met een zaagautomaat is mogelijk. Knippen tot maximaal 2500mm lane en 3,0mm dik. Verschillende uithoek-machines en excenter-persen tot 60 ton voor verdere verwerking.

Pons- nibbelmachine:

 

Op onze pons- nibbelmachine kunnen we zowel standaard platen als plaat op maat met verschillende gereedschappen verwerken. Maximale plaatafmetingen zijn 2500x1250mm met een maximale dikte van 3,0mm. Machine kan werken met diverse enkelvoudige gereedschappen maar kan ook werken met een 4 dan wel 6-kops gereedschaphouder.

Kantbanken:

Onze moderne plaatwerkerij is uitgerust met diverse conventionele kantbanken en tevens een moderne CNC gestuurde SMK oftewel E-brake. Al onze kantbanken hebben een maximale zet lengte van 2500mm en maximale dikte van 4,0mm. Maximale tonnage is 50 ton.

Werkplaat met diverse werkplekken:

In onze werkplaats beschikken we over diverse kleinere machines voor boor- stans en buig werkzaamheden. Tevens enkele moderne pijp- en draad buigmachines. Daarnaast diverse puntlasmachines en verschillende werkplekken met Mig/Mag- en Tig lasapparaten en autogaan lasapparatuur voor het koperlassen.

Poedercoaten:

Eiki Neede B.V. is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in het poedercoaten van haar eigen geproduceerde producten. Ons bedrijf heeft zich in al die jaren ontwikkeld tot een uiterst moderne onderneming met geavanceerde apparatuur. Ervaren personeel garanderen de kwaliteit van een hoogwaardig product.