Eiki Neede B.V.
Parallelweg 40
7161 AG NEEDE
T. 0545-291674
F. 0545-291887
info@eikineede.nl
 Golflocker


                                     WinkelinterieursEiki Neede - Referenties:


Eiki Neede levert voor verschillende marktsegmenten een compleet pakket aan gaaslockers, telkens qua maat en uitvoering weer aangepast aan de wensen van de klant. Daarbij staat de betrokkenheid van de klant centraal. Er worden innovatieve oplossingen gecreëerd die de gaaslocker een bijzonder en exclusief karakter geven. De nauwe samenwerking met de klanten en verschillende branches stelt Eiki Neede in staat alert in te spelen op actuele trends in de markt. Op deze wijze worden voortdurend nieuwe lockers ontwikkeld met een eigen uitstraling en hoge mate van functionaliteit.


Gerealiseerde projecten:

Hieronder een overzicht van een aantal door Eiki Neede gerealiseerde projecten met foto's, omschrijving, tekening en ervaringen van onze afnemers.

Golfclub De Dommel in Sint Michielsgestel:

Prachtig project. 246 Lockers geleverd en gemonteerd bij Golfclub De Dommel.

Golfclub Ockenburg in Den Haag:

Nu weer een moor project geleverd en gemonteerd bij Golfclub Ockenburg in Den Haag;

Golfclub Waterland in Amsterdam:

Ook bij Golfclub Waterland in Amsterdam zijn inmiddels de lockers geleverd en gemonteerd. Zijn ook al in gebruik.

Hockeyclub DVS in Waalre:

Bij Hockeyclub DVS in Waarle weer een aantal lockers geleverd en gemonteerd in de maten 60x60cm en 120cm diep. En dan hier een combinatie van 4 of 3 boven elkaar en dan gekoppeld.

 

Golfclub Spielehof in Boekelo:

Ook voor golfclub Spielehof hebben de de Golf-lockers geleverd. Hier weer een mooi project met lockers waarbij de bovenste lockers ook nog eens zijn uitgevoerd met een hijssysteem.

 

Onze Lockers gaan zelfs naar Paramaribo:

Voor een klant in Amsterdam hebben we zelfs Golf-lockers mogen maken voor een Golfclub in Paramaribo. Zo in productie bij Eiki, dan netjes en goed verpakken in het magazijn zodat het per boot naar Paramaribo kan worden verscheept.

Hockeyclub Concordia in Roermond:

Aan Hockeyclub Concordia in Roermond hebben we liggende lockers 4 hoog in de afmetingen 60x60cm en 120cm diep geleverd. Door de eenvoudige constructie hebben ze het hier in eigen beheer allemaal gemonteerd en geplaatst. Tevens hebben we hier afsluitbare lockerkasten geleverd. Deze kunnen dan gebruikt worden voor het veilig opbergen van persoonlijke spullen.

 

Honk- en Softbal club DHV in Amstelveen:

Ook binnen de honkbal en softbal wereld zijn onze Gaaslockers inmiddels bekend. Bij DHV in Amstelveen lockers geleverd. Hier de afmetingen 60x60cm en 120cm diep en dan 4 boven elkaar en 4 naast elkaar gekoppeld.

 

Voetbalvereniging VV Hardegerijp in Hurdegaryp:

Inmiddels hebben we ook de eerste voetbalclub voorzien van onze Gaaslockers. In dit geval voor opslag van de ballen. Liggende lockers 3 boven elkaar in de afmeting 60x60cm en 75cm diep. Voorzien van nummering en hangsloten. En ook hier weer erg mooi in de clubkleuren Zwart en Rood.

 

Golfclub Lauswolt in Beetsterzwaag:

Ook Golfclub Lauswolt hebben we inmiddels voorzien van een aantal mooie golflockers van Eiki Neede BV.

Golfclub De Hoge Klei in Leusden:

Ook bij Golfclub De Hoge Klei zijn inmiddels de eerste serie Lockers geleverd en gemonteerd. Hier all Lockers voorzien van nummering en accu bakjes. Tevens hebben we hier het volledige elektra aangelegd. Hieronder een impressie.

De Hooge Rotterdamsche in Bergschenhoek:

Bij Golfclub de Hooge Rotterdamsche zijn de lockers inmiddels geleverd, gemonteerd en volledig in gebruik. De sloten en de nummering op de lockers kunnen wij ook geheel voor u verzorgen. Vraag naar onze mogelijkheden op dat gebied. Op de foto's hieronder ziet u bijvoorbeeld lockers uitgevoerd met een cijferslot en daarbij elke locker voorzien van een nummer.

Universitair Ziekenhuis UZA in Edegem bij Antwerpen:

Een nieuw project voor ons in een geheel nieuwe branche. Gaaslocker voor het personeel waar men eigen jassen en kleding kan achter laten. Geleverd in smalle uitvoering met de maten 35cm breed, 50cm diep en 220cm hoog. Ook weer in mooie kleuren.

 

Golfclub Driene in Hengelo:

Het project Golfclub Driene in Hengelo is in aanbouw. Afmetingen 80x80cm en 130cm hoog zowel alleen onderlockers maar ook als dubbele uitvoering. Ook deels uitgevoerd met hijssysteem. Hier is voor de oppervlakte behandeling gekozen voor Glans verzinken. Ook weer een mooie uitstraling. Meer foto's en info volgt binnenkort. Project inmiddels opgeleverd, hieronder de nieuwe foto's. Ook een mooi hijssysteem gemonteerd.

 

 

VMHC Geel-Zwart in Veghel:

Weer een nieuw project gerealiseerd. Bij hockeyclub Geel-Zwart hockey geleverd en geplaatst en nu ook weer in de club kleuren. Bij dit project grote lockers geleverd met de maten 60 x 60 cm en 120 cm diep en dan 4 boven elkaar en dan een rij van 5 gekoppeld en een rij van 9 gekoppeld. Bij dit project ook kleine afsluitbare locker kastjes geplaatst. afmetingen 30 x 50 cm en 50 cm diep en dan 4 boven elkaar en een rij van 7 gekoppeld.

 

Hockeyclub MHC Weesp:

Het project Hockeyclub Weesp was voor ons weer een nieuwe uitdaging. Liggende lockers in de afmetingen 60 x 55 cm en 110 cm diep en dan 4 boven elkaar en 10 naast elkaar gekoppeld. Hier ook de kleedkamer banken gerealiseerd. Een prachtig project en een zeer tevreden club.

  

Voor 4 kleedkamers de banken tegen de muur geplaatst. Afmetingen 110 cm en 210 cm breed.

  

Delftse Hockeyclub Hudito:

Ook hier weer een mooi nieuw project in mooie frisse clubkleuren grijs en rood. Hier weer staande lockers in de afmetingen 60 x 60 cm en 120 cm hoog en dan 2 hoog uitgevoerd. Totaal 38 lockers in een compacte ruimte.

Hockeyclub Groen Geel in Wassenaar:

Weer een nieuw project gerealiseerd. Een geweldig project in heerlijke frisse kleuren. Dit laat weer eens zien dat bij Eiki Neede BV in principe alle kleuren en maatvoeringen mogelijk zijn. Hieronder een foto van het resultaat.

        

Hockeyclub Rosmalen:

      

Golfclub Harderwold:

 

 Golfclub Hooge Graven in Ommen:

Golfclub Zwolle:

   

Kennemer Golfclub in Zandvoort:

Hockeyclub EHV in Enschede: Lockers liggend model 600x600mm en 1200mm diep

 

Hockeyclub MEP in Boxtel: Lockers staand model 500x600mm en 1200mm hoog